sånglektioner

Vad roligt att Du vill utveckla din sångröst! Jag är van att möta såväl nybörjare som avancerade sångare i behov av coachning.

utbildad sångpedagog med lång erfarenhet

Jag är utbildad vid musikhögskolan Artisten i Göteborg och har varit verksam som sångpedagog sedan 2007. Jag har även gått kurser i Estill Voice Training vilket gett mig viktiga verktyg både som sångcoach och sångerska.

om sånglektionerna

En sånglektion är 45 minuter lång och innehåller både röstuppvärmning, teknikövningar och sånginstudering. Beroende på vad just Du behöver, fokuserar vi på olika saker: det kan vara att hitta rätt uttryck, avspänning, hitta stödet eller kanske lära sig en speciell låt. Det kan också vara att öva improvisation eller att kunna nå högre toner.

Det viktigaste för mig är att ge sångglädje och verktyg för att använda sin röst med bättre sångteknik. Då kan du spränga gränser!

Välkommen till min sångstudio i Kulturlyckan, Österlyckan 3. (Se karta nedan)

För sångkurs i grupp läs mer här!

sånglektioner, sångpedagog, sångcoach, sång, vocal coach, singing, lessons

priser

(alla priser är inklusive moms)

individuella sånglektioner, 45 minuter

1 sånglektion

5 lektioner

10 lektioner

1 termin (15 ggr)

7 ggr varannan vecka

700:-

3250:-

6000:-

9000:-

4500:-

sånglektioner för barn, 30 minuter

(Kontakta mig om du är osäker på vilken längd du ska välja.)

1 sånglektion

5 lektioner

10 lektioner

1 termin (15 ggr)

450:-

2000:-

3500:- 

5250:-

Skicka en intresseanmälan

Vill du boka ett större paket eller vill du veta mer får du gärna anmäla ditt intresse här. Jag kontaktar dig sedan!

boka lektion direkt

Det går bra att boka din lektion direkt via mitt bokningssystem.

anmälningsregler

När du anmält dig eller bokat din lektion skickas faktura via e-post. Vid paketpriser finns möjlighet att dela upp betalningen. Meddela detta i anmälan i så fall.

Vid bokning av paket med flera lektioner, följer lektionerna efter varandra varje vecka med uppehåll för lov och helgdagar.

Om eleven av någon orsak inte kommer till lektionen kan den inte tas igen eller ombokas. Dock kan lektionen självklart utnyttjas av exempelvis annan familjemedlem eller kompis. Det går även bra att få lektionen digitalt via Zoom.

Om Emelie Junsten är sjuk eller får förhinder tas lektionen igen vid annat tillfälle under terminen, alternativt sätts vikarie in.

Vid enstaka (1) lektion gäller ombokningsrätt senast kl 18 dagen innan lektionen.

Lektion på distans

Ibland är det bättre att få lektion på distans. Du har möjlighet att få lektioner via Zoom om du inte har möjlighet att ses på plats.

här finns vi

Sånglektionerna hålls i Kulturlyckan i Utby, Göteborg. Adress Österlyckan 3.

om lektionerna...

Kan varmt rekommendera Emelie för alla som vill utforska och utveckla sina sångförmågor. Emelie är engagerad, pedagogisk och ger alltid ett personligt bemötande. Jag hade inte tagit lektioner tidigare men med Emilie kändes det naturligt från första början och jag har fått ut något värdefullt från varje tillfälle sedan dess.
quotation mark, quotation, quote-7228451.jpg
Lars
sångelev
Jag har tack vare Emelie utvecklats i min sång och med enkla knep lärt mig att sjunga på ett sätt jag inte gjort tidigare. Jag är tryggare i min röst och har fått flera verktyg för att fortsätta utvecklas på egen hand. Emelie är jättebra på att hitta på olika slags övningar och sätt och det har varit roligt och uppmuntrande hela vägen! Hon är bra på att lyssna in önskemål, men utmanar också! Rekommenderar Emelie varmt till alla som vill börja sjunga, eller utvecklas i sin sång!
quotation mark, quotation, quote-7228451.jpg
Maria
sångelev
Emelie hjälpte oss vid två tillfällen att öva på en låt inför en begravning. Supertrevlig och duktig, vi fick mycket hjälp och bra bemötande.
quotation mark, quotation, quote-7228451.jpg
Rebecka och Patricia
sångelever