Individuella eller delade sånglektioner

En sånglektion är 45-50 minuter och innehåller uppvärmningsövningar, teknikövningar och coachning av din låt. Vi anpassar undervisningen utefter dina behov så att du kan få ut det du önskar och behöver. Har du specifika önskemål får du gärna skriva detta i anmälan. Om du vill ta lektioner tillsammans med en vän, partner eller närstående så finns även den möjligheten. Vi gör samma saker som på en individuell lektion, plus att ni får möjlighet att sjunga i stämmor och lyssna och lära av varandra.

Adress till sånglektionerna är Österlyckan 3, Göteborg. Busshållplats Österlyckan ligger 100 meter ifrån ingången och tar du bilen finns parkering alldeles utanför. Läs igenom anmälningsreglerna nedan och anmäl dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Priser (inklusive 25% moms)

Individuella sånglektioner

1 sånglektion700 kr
5 (eller fler) sånglektioner3250 kr (650 kr/lektion)
En individuell lektion är 45 minuter.

Delade sånglektioner för 2 personer

1 lektion500 kr/person
5 lektioner2250 kr/person
En delad lektion är 50 minuter.

Anmälningsregler och info

När du har anmält dig och fått din bokning/-ar bekräftade så skickas fakturan via e-post. Vill du dela upp betalningen när du bokar ett paket går det bra. Meddela detta i anmälan i så fall.

Vid bokning av paket med flera lektioner bokar vi in alla tillfällen innan kursstart. Därefter kan du inte omboka eller ta igen lektioner vid andra tillfällen om du skulle få förhinder. Lektionen kan dock utnyttjas av exempelvis annan familjemedlem eller kompis, meddela detta i sådana fall. Det går också bra att få lektionen digitalt via Zoom.

Om Emelie Junsten är sjuk eller får förhinder får du igen lektionen vid annat tillfälle under terminen, alternativt sätter vi in vikarie.

Kom ihåg att din bokning är bindande och att vid en (1) bokad lektion gäller ombokning senast kl 18 dagen innan.

sånglektioner vocal coach singer sångcoach microphone

Sagt om lektionerna

Kan varmt rekommendera Emelie för alla som vill utforska och utveckla sina sångförmågor. Emelie är engagerad, pedagogisk och ger alltid ett personligt bemötande. Jag hade inte tagit lektioner tidigare men med Emilie kändes det naturligt från första början och jag har fått ut något värdefullt från varje tillfälle sedan dess

Lars

Jag har tack vare Emelie utvecklats i min sång och med enkla knep lärt mig att sjunga på ett sätt jag inte gjort tidigare. Jag är tryggare i min röst och har fått flera verktyg för att fortsätta utvecklas på egen hand. Emelie är jättebra på att hitta på olika slags övningar och sätt och det har varit roligt och uppmuntrande hela vägen! Hon är bra på att lyssna in önskemål, men utmanar också! Rekommenderar Emelie varmt till alla som vill börja sjunga, eller utvecklas i sin sång!

Maria

Emelie hjälpte oss vid två tillfällen att öva på en låt inför en begravning. Supertrevlig och duktig, vi fick mycket hjälp och bra bemötande.

Patricia och Rebecka

”Hade dålig erfarenhet av att jag sjungit på fel sätt och tröttat min röst, vågade inte ta i och sjunga med kraft. Emelie hjälpte mig tillbaka med ny teknik, jag kan verkligen rekommendera Emelie, jag fick lektioner via Zoom, funkade jättebra, Tack såå mycket!!”

Annelie