Individuella sånglektioner

En sånglektion är 45 minuter och innehåller uppvärmningsövningar, teknikövningar och coachning. Vi anpassar undervisningen utefter dina behov så att du kan få ut det du önskar och behöver. Har du specifika önskemål får du gärna skriva detta i anmälan.

Barn från cirka 10 år är välkomna, och då rekommenderar vi 30 minuters lektion.

Adress till sånglektionerna är Österlyckan 3, Göteborg. Busshållplats Österlyckan ligger 100 meter ifrån ingången och tar du bilen finns parkering alldeles utanför. Läs igenom anmälningsreglerna nedan och anmäl dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Priser (inklusive moms)

1 sånglektion à 45 min.700 kr
5 sånglektioner à 45 min.3250 kr
10 sånglektioner à 45 min.6000 kr
1 sånglektion à 30 min.450 kr
5 sånglektioner à 30 min.2000 kr
10 sånglektioner à 30 min.3500 kr
En termin (15 tillfällen)4900 kr
(30 minuter för barn cirka 10-13 år)

Anmälningsregler och info

När du anmält dig och fått din bokning bekräftad så skickas faktura via e-post. Det finns möjlighet att dela upp betalningen när du bokar ett paket. Meddela detta i anmälan i så fall. Vid bokning av paket med flera lektioner följer lektionerna efter varandra varje vecka med uppehåll för lov och helgdagar.

Om eleven av någon orsak inte kommer till lektionen kan den inte tas igen eller ombokas. Dock kan lektionen självklart utnyttjas av exempelvis annan familjemedlem eller kompis. Det går även bra att få lektionen digitalt via Zoom. Om Emelie Junsten är sjuk eller får förhinder får du igen lektionen vid annat tillfälle under terminen, alternativt sätts vikarie in. Vid enstaka (1) lektion gäller ombokningsrätt senast kl 18 dagen innan lektionen.

sånglektioner vocal coach singer sångcoach microphone

Sagt om lektionerna

Kan varmt rekommendera Emelie för alla som vill utforska och utveckla sina sångförmågor. Emelie är engagerad, pedagogisk och ger alltid ett personligt bemötande. Jag hade inte tagit lektioner tidigare men med Emilie kändes det naturligt från första början och jag har fått ut något värdefullt från varje tillfälle sedan dess

Lars

Jag har tack vare Emelie utvecklats i min sång och med enkla knep lärt mig att sjunga på ett sätt jag inte gjort tidigare. Jag är tryggare i min röst och har fått flera verktyg för att fortsätta utvecklas på egen hand. Emelie är jättebra på att hitta på olika slags övningar och sätt och det har varit roligt och uppmuntrande hela vägen! Hon är bra på att lyssna in önskemål, men utmanar också! Rekommenderar Emelie varmt till alla som vill börja sjunga, eller utvecklas i sin sång!

Maria

Emelie hjälpte oss vid två tillfällen att öva på en låt inför en begravning. Supertrevlig och duktig, vi fick mycket hjälp och bra bemötande.

Patricia och Rebecka